Houston Astros 2007 Diunjurkan Menang

Ini adalah artikel ke-12 dari 30 yang akan memberikan analisis bagi setiap musim biasa OV / PBB yang diproyeksikan oleh pasukan besbol liga ini untuk keseluruhan musim 2007. Saya akan mempunyai cadangan untuk setiap kelab dengan dua peringkat peringkat. Pilihan 1 bintang akan menjadi ramping tetapi bukan cadangan permainan rasmi. Kedudukan 2-bintang akan menjadi pilihan terkuat saya yang akan saya cadangkan untuk meletakkan taruhan.

Houston Astros-OV / PBB Musim Biasa Menang Jumlah: 78 1/2 (Pelbagai Buku Sukan)

3 musim  download mega888 for android terakhir memenangi jumlah keseluruhan

2006-82

2005-89

2004-92

Purata 3 tahun: 88

Ejen Bebas Lineup Carlos Lee membawa tongkat kekuatannya ke barisan Astros pada tahun 2007. Inilah pandangannya:

C-Brad Ausmus (37): Ausmus tidak pernah terkenal dengan kelawarnya. Dia melakukan pekerjaan yang sangat baik dalam mengendalikan kakitangan pengawal.

1B-Lance Berkman (31): Berkman adalah salah satu pemukul yang paling diremehkan dalam permainan. Dia menyampaikan kempen raksasa (45 HR, 136 RBI) pada tahun 2006 tanpa banyak sokongan. Berkman akan mendapat manfaat daripada kehadiran Carlos Lee pada tahun 2007.

2B-Craig Biggio (41): Biggio masih produktif pada usia 40. Dia hanya memerlukan 70 hits pada tahun 2007 untuk mencapai tahap 3000. Biggio berjaya mencapai tahap rendah kerjaya .246 musim lalu tetapi dia berjaya mencapai 21 HR.

SS-Adam Everett (30): Seperti Ausmus, Everett tidak banyak memberikan kelawar. Astros berharap dia dapat meningkatkan prestasi kerjaya musim lalu dengan 59 RBI.

3B-Morgan Ensberg (31): Setelah musim breakout pada tahun 2005 (36 HR, 101 RBI), Ensberg mundur pada tahun 2006. Setelah memukul 17 homer dalam dua bulan pertama musim ini, Ensberg hanya dapat menguruskan 6 HR lagi selebihnya musim. Dia hanya mempunyai 58 RBI untuk musim ini. Kemerosotannya mungkin merupakan faktor utama yang menjadikan Houston keluar dari playoff musim lalu. Tekanan akan dikurangkan dengan Lee bergabung di tengah barisan ini.

LF-Carlos Lee (30): Lee berjaya mencapai prestasi tertinggi di homers dan RBI musim lalu ketika bermain di Milwaukee dan Texas. Kombinasi teras pendek di kiri di Houston dan Berkman memukul di sebelahnya akan membolehkan Lee mengadakan kempen 40 + HR dengan Astros.

CF-Chris Burke (27): Infielder yang telah ditukar akan diandalkan untuk pertahanan lebih daripada kesalahan pada tahun 2007.

RF-Jason Lane (30): Lane mencerminkan musim Ensberg di tahun 2006. Setelah memberikan 28 HR pada tahun 2005, Lane mempunyai tahun 2006 yang mengerikan dengan rata-rata 0,201 dan hanya 15 HR. Kelelawar kidal Luke Scott akan mendapatkan beberapa kelelawar di luar setelah memukul .336 dalam 65 perlawanan musim lalu.

Tinjauan keseluruhan barisan pemain (7 pemain kanan dan 1 pemukul): Ketidakupayaan Houston untuk menghasilkan pelanggaran yang konsisten pada tahun 2006 (tangga ke-12 di NL dalam larian yang dijaringkan) membuat mereka tidak berada di luar musim. Penambahan Lee akan memberi Astros kekuatan tertinggi dalam liga ketika dia bergabung dengan Berkman di tengah-tengah pesanan Houston. Walau bagaimanapun, barisan selebihnya cukup biasa-biasa saja. Ausmus, Everett, dan Burke tidak memukul rata-rata atau kekuatan. Biggio bukan lagi ancaman untuk memukul .300 pada tahap kariernya. Adakah Ensberg dan Lane akan kembali ke prestasi mereka pada tahun 2005 atau adakah mereka akan berjuang lagi pada tahun 2007? Scott boleh menjadi pemain tidur dalam barisan ini sebagai kelawar tangan kiri dalam barisan yang terlalu sarat dengan pemukul tangan kanan.

Memulakan putaran-Putaran Houston mempunyai penampilan yang sangat berbeza menuju tahun 2007.

RHP-Roy Oswalt (29): Kekurangan sokongan larian adalah satu-satunya perkara yang menjadikan Oswalt dari musim 20 kemenangan berturut-turut pada tahun 2006. ERA 2.98 pada tahun 2006 menandakan kali keempat dalam enam musim bahawa dia telah mencatatkan ERA sebanyak bawah tiga tahun.

RHP-Jason Jennings (28): Orang asli Texas akan diandalkan setelah datang untuk Rockies untuk CF Wily Tavares dan dua dari prospek pitching teratas di Houston. Jennings perlu membuat penyesuaian ke taman permainan Houston setelah menavigasi sekitar Coors Field. Dia tidak mempunyai banyak kekuatan tetapi kemampuannya untuk mencatat rekod kemenangan dalam masa jabatannya di Colorado adalah petunjuk keahliannya.

RHP-Woody Williams (40): Williams beraksi jauh lebih baik pada usia 30-an daripada yang dilakukannya pada usia 20-an. Dalam dekad ini, Williams telah memenangi lebih dari 60% keputusannya dengan catatan 84-55 yang kukuh. Dia akan bermain di kampung halamannya pada tahun 2007. Williams tidak dapat masuk ke dalam kebanyakan permainan tetapi dia akan memberikan inning berkualiti Astros 5-6 pada kebanyakan acara.

LHP-Wandy Rodriguez (28): Rodriguez telah ditandingi dalam dua kempen liga besar dengan ERA 5.58. Dia perlu pergi ke awal yang terhormat pada bulan April dan Mei untuk terus berputar.

RHP-Ezequiel Astacio (27): Seperti Rodriguez, dia tidak dapat mengundurkan diri dalam karier liga utama yang singkat. Astacio hanya mendapat tujuh babak liga besar musim lalu setelah mencatat 14 permulaan pada tahun 2005. Dia membiarkan 23 HR yang hebat dalam 81 ining pada tahun 2005. Astacio akan berada di tali pendek pada tahun 2007.

Pandangan putaran keseluruhan: Astros terperanjat ketika Andy Pettitte memutuskan untuk kembali ke Yankees. Untuk tahun ke-2 berturut-turut, Roger Clemens telah meninggalkan kelab secara limbo menuju latihan musim bunga. Sekiranya dia memutuskan untuk bermain di pertengahan musim, mungkin untuk Yankees atau Red Sox dan bukannya Astros. Brandon Backe tidak akan tersedia sehingga sekitar bulan September setelah mengalami kecederaan serius pada bulan Mei musim lalu. Berita baiknya ialah Houston mempunyai nombor satu dominan dengan Oswalt. Jennings dan Williams berkemampuan tetapi pastinya satu atau dua kedudukan di bawah Clemens dan Pettitte. Tempat ke-4 dan ke-5 jelas menjadi perhatian besar. Kakitangan ini tidak akan menjadi putaran 5 NL teratas. Astros kemungkinan akan berada dalam lingkungan 10-12 kakitangan permulaan NL pada tahun 2007.

Bullpen-The Astros sangat mantap dalam penyediaan persediaan tetapi Brad Lidge yang lebih dekat menjadi perhatian.

Setup relief-RHP Dan Wheeler (29) melakukan satu lagi kempen yang mantap pada tahun 2006 dengan ERA 2.52. RHP Chad Qualls (28) juga merupakan penghilang pertengahan veteran yang berkesan di pena Astros. LHP Trevor Miller (33) menyokong orang kanan sebagai pakar terbaik penerbangan untuk Houston. RHP Chris Sampson (28) dan RHP Fernando Nieve (24) berada dalam campuran untuk beberapa pekerjaan pertengahan dan juga beberapa peluang yang berpotensi sebagai permulaan ke-4 atau ke-5.

Closer-RHP Brad Lidge (30): Lidge nampaknya kehilangan kepercayaan diri setelah membenarkan beberapa laga kandang yang dramatik pada tahun 2005 pasca musim. ERAnya meningkat tiga kali penuh dari 2.29 pada tahun 2005 kepada 5.28 musim lalu. Dia masih mempunyai banyak perkara (104 K dalam 75 IP musim lalu). Namun, dia menjadi mangsa 10 homer dan beberapa kegilaan. Tanpa tahun besar dari Lidge, Astros akan mengalami masa yang sukar menjadi lebih daripada pasukan .500 pada tahun 2007.

Pandangan keseluruhan keseluruhan: Astros tidak akan dapat menandingi kedudukan NL nombor dua musim lalu di ERA pada tahun 2007. Kakitangan ini mungkin akan menyelinap ke separuh teratas kedudukan NL ERA pada tahun 2007. Bullpennya sangat bagus dan mungkin hebat sekiranya Lidge dapat kembali ke bentuk sebelumnya. Tempat ke-4 dan ke-5 kemungkinan akan menjadi kawasan bermasalah sepanjang musim kecuali Clemens kembali untuk memberikan kedalaman putaran. Houston akan menjadi kakitangan NL di tengah jalan pada tahun 2007.

Rekap dan cadangan terakhir: Organisasi Houston sangat mantap. Astros hanya mengalami 1 musim kalah dalam 14 tahun terakhir. Terdapat persekitaran kemenangan dalam permainan untuk kelab ini. Kesalahan menyedihkan Houston sejak setahun yang lalu jelas telah diperbaiki dengan penambahan Lee di pertengahan barisan pemain. Kakitangan pitching telah tergelincir tetapi masih terhormat. Walaupun jangkaan tidak tinggi, pasukan ini tidak boleh dikira. Sekiranya pitcher muda dapat menghasilkan di hujung putaran belakang, skuad ini mungkin berada di tengah-tengah kejuaraan playoff. Houston mungkin akan gagal dalam pertandingan playoff pada tahun 2007 tetapi inti pasukan ini masih cukup kukuh untuk memenangi sekurang-kurangnya 80 perlawanan.

LEBIH 78 1/2 MENANG: * 1-Bintang

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.